koopaccu

By: tangyan250 | October 07, 2016

Een Dell notebook is een duur apparaat en u wilt daarom alleen de beste producten voor uw Dell laptop gebruiken. Op koopaccu bent u daarom op het juiste adres. koopaccu levert uitsluitend veilige accuen die aan de strengste kwaliteitstesten zijn onderworpen. Daarnaast adviseren wij u onderstaande punten goed door te nemen alvorens u overgaat tot de aanschaf van een Dell Studio 1749 batterij .

De allereerste check die u moet doen is het vergelijken van de voltage en amperage van de vervangende Dell Studio 1749 Accu met uw ‘oude’ Dell Studio 1749 accu. Bij deze accu is de voltage 11,1v. Het amperage van deze Dell Studio 1749 accu is 7800mAh.

U vindt de specificaties op uw huidige Dell accu. Maar als het typenummer van uw Dell laptop overeenkomt met het typenummer: Dell Studio 1749 accu, dan kunt u uitsluiten dat u per ongeluk de verkeerde Dell accu bestelt. Het typenummer op uw Dell notebook kunt u ook terugvinden op de onderzijde van uw laptop. Vaak staat er op de onderzijde van Dell notebook een sticker, hierop staat het typenummer/ modelnummer vermeld. Daarnaast raden wij aan altijd ook even op uw oude Dell Studio 1749 batterij kijken. Gebruik onze zoekfunctie (bovenin) om vervolgens de juiste accu te vinden.

koopaccu levert kwalitatief hoogwaardige Lithium-ion accuen. Het voordeel van een Dell Lithium-ion accu is dat deze in tegenstelling tot de achterhaalde Ni-cad Dell accuen op elk moment opgeladen kunnen worden. Geavanceerde chips communiceren met uw Dell hoe vol deze is. Zodoende zal de Dell laptop nooit plotseling uit kunnen vallen als gevolg van een lege accu.

http://www.koopaccu.com/dell-studio-1749.html

Category: Uncategorized 

Tags:

Comments:

Be the first to comment ...

Post a Comment