koopaccu

laptop Accu HP EliteBook 8440p koop

Deze vervangende accu is een uitstekend alternatief voor een schappelijke prijs. Onze accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop HP EliteBook 8440p , deze zijn 100% compatibel met de originele accu.
Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids richtlijnen.
Met deze accu kunt u weer uren lang draadloos werken, of met een reserve HP 8440p accu extra lang werken zonder stopcontact!

Kies je voor een accu, dan kies je voor topkwaliteit! Met deze perfect passende accu heeft u voor de beste prijs de juiste accu in huis. De laptop HP EliteBook 8440p Accu is bovendien grondig getest, uiterst betrouwbaar en voorzien van 12 maanden garantie.

Deze accu voor uw HP EliteBook 8440p laptop is geproduceerd door een ISO9001 gecertificeerde fabrikant (dus volgens de hoogste kwaliteitsnormen) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (zowel RoHS als CE-markering). Deze accu is tevens beveiligd tegen overladen en kortsluiting en heeft geen last van het geheugen-effect. Door deze kwaliteitsaccu voor uw laptop zal uw laptop weer als nieuw zijn en zult u een stuk langer zonder gebruik te maken van netspanning kunnen werken.

http://www.koopaccu.com/hp-elitebook-8440p.html